Medicana Sağlık Grubu Hastanelerinde Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Medicana Sağlık Grubu’nun 7 ilde bulunan 15 hastanesinde, Cumhuriyetin 100’üncü yılı coşkuyla kutlandı. Tüm yurtta ve dünyada coşku ile kutlanan 29 Ekim, hastanelerde de hekimlerinden, yöneticilerine, personellerinden, misafirlerine kadar yoğun katılım ile gerçekleşti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında tüm hastanelerini bayraklarla donatan Medicana Sağlık Grubu, kutlamalarına hafta başında hastanelerinde eş zamanlı ‘Cumhuriyet 100 Yaşında Bir Güneş’ konseptiyle Atatürk Fotoğrafları Sergisi ile başladı. Atatürk’ün fotoğrafları ve sözlerinin yer aldığı sergi hafta boyunca yoğun ilgi gördü.

Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan canlı müzik dinletilerinin de planlandığı bu özel günde, hastane ziyaretçileri fotoğraf çekim panolarına ilgi gösterdi.

TÜRK BAYRAĞI, NUTUK VE 100’ÜNCÜ YIL ROZETİ HEDİYE EDİLDİ

Cumhuriyet’in 100’ncü yılında dünyaya gelen bebekleri de unutmayan sağlık grubu, onları özel bir mesaj ile karşıladı. Ayrıca yeni anne baba olanın sevincini yaşayan ebeveynlere, günün anlam ve önemine uygun olarak Türk Bayrağı, Nutuk ve 100’üncü yıl rozeti hediye edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir