Okan Buruk’tan Şampiyonluk ve F.Bahçe Sözleri

Maça başlamalarının istedikleri gibi olmadığını ve ilk yarıda zorlandıklarını dile getiren Buruk, maçın sonunda attıkları gollerle galip geldiklerini ancak oyunun istedikleri seviyede olmadığını ifade etti. Tecrübeli teknik adam, takımın Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur’un durumuyla ilgili sorulara ise önümüzdeki sezon veya seçimlerle ilgili şu an konuşmadıklarını ve sadece şampiyonluğa odaklandıklarını belirtti.

Oyuncu kadrosundan memnuniyetini dile getiren Buruk, Galatasaray’ın karakterli oyuncularla dolu olduğunu ve bu oyuncularla çalışmanın mutluluk verici olduğunu belirtti. Yeni sezon için kadronun korunmasını isteyen Buruk, özellikle Barış, Kerem Aktürkoğlu ve Berkan Kutlu gibi oyuncuların performansından memnun olduğunu ve bu oyuncuların takımda kalmasını istediğini ifade etti.

Son olarak, Berkan Kutlu’nun takıma dönüş sürecini ve katkılarını öven Buruk, Berkan’ın maçlardaki dinamizmi ve hedefe odaklanmasıyla takıma önemli bir katkı sağladığını belirtti. Buruk, takımın başarısını ve şampiyonluk hedefini, karakterli ve yetenekli oyuncularla birlikte çalışmanın verdiği mutluluğa bağladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir