Samsung, akla hayale gelmeyecek derecede farklı telefonlar geliştiriyor!

Geçtiğimiz haftalarda düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliğiyle, yakın dönemde piyasaya çıkaracağı yeni nesil akıllı telefonları ve teknolojileri duyuran Samsung cephesinde ilginç gelişmeler kapıda… Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO’su TM Roh, Samsung’un şimdiki telefonlara hiç ama hiç benzemeyen cihazlar geliştirmekte olduğunu söyledi.

Samsung, gözünü geleceğe dikmiş durumda

Australian Financial Review gazetesiyle özel bir röportaj gerçekleştiren TM Roh, şirketin mevcut ve yeni dönemdeki politikaları hakkında konuştu. Roh, şirketin ARGE departmanın aslan payını yapay zeka destekli telefonlar geliştirmeye ayırdığını belirtti. Ancak bu telefonlar, aklınıza ilk gelecek olan Galaxy S24 serisi veya Fold ve Flip serileri değil.

TM Roh, bu yeni nesil, daha önce duyulmamış cihazlarla ilgili çok fazla bilgi vermekten kaçındı. Buna karşın, TM Roh, cihazların daha önce hiç yapılmadığı kadar ‘radikal’ değişiklikler içerdiğini söyledi. Bununla birlikte Samsung CEO’su, bu yeni akıllı telefonların, son dönemde piyasaya çıkanlardan çok daha mobil ve taşınabilir cihazlar olacağını belirtti.

Bu anlamda Samsung’un üç kez katlanabilen farklı bi telefon mu geliştirdiği, daha minimize bir tasarıma sahip, piyasaya bambaşka bir soluk getirecek bir cihaz mı olduğu şimdilik belirsiz. Ancak Roh’un söylediklerine göre, bu telefon serisinin çekirdeğini yapay zeka yetenekleri oluşturacak ve Samsung, bu hususta kesenin ağzını açmış durumda.

Sizin Samsung’un bu yeni nesil cihazları ile ilgili tahminleriniz neler? Acaba Güney Kore menşeli teknoloji devi nasıl bir yeni nesil akıllı telefon üzerinde çalışıyor olabilir? Görüşlerinizi bizlerle yorumlarda paylaşabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir