Toyota Corolla Cross fiyatları resmen dipte, satılsın diye faizsiz kredi veriyorlar

Sıfır otomobil pazarındaki daralma sonrasında fiyatlarını güncelleyen Toyota, C-SUV modeli Corolla Cross için harika bir kampanya düzenledi. Bu kampanyayla beraber söz konusu modelin fiyatlarında ciddi bir indirim yapılırken, faizsiz kredi seçenekleri de tüketicilere sunulmuş durumda. 12 Ay vadeli faizsiz kredi seçeneği ile beraber daha uzun vadeli seçeneklerde düşük faizli kredi fırsatları sizleri bekliyor.

Toyota Corolla Cross, kendi segmentinin belki de en uygun fiyatlı modellerinden birisi konumunda yer alıyor. Baz donanım seviyesinde 1.8 litrelik hibrit motor ve CVT şanzımanla beraber gelen araç, hem uygun yakıt tüketimi sunuyor hem de harika bir performans sergiliyor. Yol tutuş anlamında da kendi segmentindeki rakipleri ile benzer olan Corolla Cross, tam bir aile otomobili profilinde.

Toyota Corolla Cross, iç mekanda ferah bir yaşam alanı sunarken 403 litrelik bir bagaj hacmi vadediyor. Bu bagaj hacmi, açık konuşmak gerekirse aracın segmentinin altında kalıyor. Zira C-SUV modellerinin çoğunda ortalama 500 litreleri rahat şekilde görmek mümkün.

Tüm bu detaylardan bahsettikten sonra şimdi gelin söz konusu modelin hem versiyon seçeneklerine hem de fiyat listesine daha yakından bakalım.

1.8 Hybrid Flame e-CVT

Fiyatı: 1.750.000 TL

1.8 Hybrid Flame X-Pack e-CVT

Fiyatı: 1.800.000 TL

1.8 Hybrid Passion e-CVT

Fiyatı: 1.960.000 TL

1.8 Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Fiyatı: 2.095.000 TL

1.8 Hybrid Passion X-Pack Siyah Tavan e-CVT

Fiyatı: 2.125.000 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir